5 adviestips voor keuze zorgverzekering

Om senioren te helpen bij het kiezen van de best passende zorgverzekering hebben wij 5 adviestips gemaakt om te komen tot de beste keus.

  1. Zorgverzekeraars hebben mooie marketingcampagnes met als doel het verkopen van zorgverzekeringen ongeacht of deze past bij u.
  2. Rechtstreeks bij de verzekeraar een verzekering afsluiten heeft tot gevolg dat medewerkers altijd het gewenste antwoord geeft van de zorgverzekeraar.
  3. Bij een natura zorgverzekering staat in de voorwaarden beschreven dat bij niet gecontracteerde zorg, de zorgverzekeraar 65% tot 75% van de zorgkosten vergoedt. Ook al bent u daar jarenlang verzekerd.
  4. Bij een restitutie zorgverzekering staat in de voorwaarden beschreven dat de zorgverzekeraar 100% vergoedt van de verleende zorg.
  5. Bij een budget zorgverzekering staat in de voorwaarden beschreven bij welke behandelingen de zorgverzekeraar van een beperkte groep zorgverleners zorgkosten vergoedt.

Wat maakt SeiorenVerzekerd anders?

  1. SeniorenVerzekerd heeft de beste senioren zorgverzekeringen vergeleken en geselecteerd als beste keus.
  2. SeniorenVerzekerd is een onafhankelijke financieel specialist die de belangen van senioren kent en optimaal kan behartigen.
  3. SeniorenVerzekerd adviseert steeds minder senioren te kiezen voor een natura zorgverzekering om zeker te zijn dat de beste zorg is verzekerd met maximale keuzevrijheid.
  4. SeniorenVerzekerd adviseert senioren met een medisch verleden te kiezen voor een restitutie zorgverzekering en wij staan deze senioren graag bij met het kiezen van de best passende aanvullende verzekeringen.
  5. SeniorenVerzekerd adviseert niemand te kiezen voor een budget zorgverzekering omdat niet transparant is waar u voor kiest en ook u de beste zorg verwacht.